Hírek

Miserend

Flüei Szent Miklós templom

  • Szerda: 18 órától szentmise és utána bibliaóra
  • Péntek: 18 órától szentmise és utána szentségimádás - magyar hazánkért, a békéért, a háború megszűnéséért.

Plébániai ügyek intézése

A plébániai hivatalban: Kozármisleny, Kossuth Lajos u. 28.

Hétfőtől péntekig 9-12 óráig.
A plébánia telefonszáma: 06-30-700-8680
Hívható mindennap 8-tól 20 óráig.


Prédikált az állatoknak, értett az emberek és az angyalok nyelvén, érezte Istent, mindent és mindenkit fivérnek szólított. Assisi Szent Ferenc 800 évvel ezelőtt kapta meg a stigmákat, Jézus sebhelyeit. Egy végtelenül egyszerű ember, szépségesen bonyolult élete a Magyar Krónikában.

Öröm volt a szívünkben, amikor a Pécsi Egyházmegyénkben élő Szulyovszky Hajni Sacré-Cœur nővérrel és fiatal nővértársával, Simon Katalinnal találkozhattunk a rendezvény másnapján. A fiatalok számára liturgikus táncot, táncmeditációt tartottak.

A szerzetesi fenntartású szociális intézmények mentálhigiénés munkatársai rendszeresen találkoznak a szerzetesi iroda szervezésében. Idén június 12-én az iroda tárgyalójában gyűltek össze.

A háromévenként sorra kerülő káptalant az Assisi Szent Ferenc Betegápoló Nővérei közössége ez év június 24. és 27. között tartotta meg Kozármislenyben. Ft. és Exc. Felföldi László pécsi megyéspüspök által kinevezett P. Dobszay Benedek OFM volt a közösség vizitátora és a káptalan moderátora. Köszönjük neki ferences jelenlétét, buzdítását.